BEFORE 2005..

Inainte de 2005, incercam diferite afaceri mici, legate de constructii si design interior bazate pe folosirea marmurei si granitului, in general a pietrelor naturale. Echipa de muncitori era coordonata si instruita avand prioritar calitatea lucrarilor efectuate, timpul de realizare, intr-un cuvant prin ceea ce faceau trebuia sa bucure si cel mai exigent client.
Incepuse sa se dezvolte sectorul de placari interioare si exterioare, pervaze, trepte din marmura si granit, pecum si alte lucrari.

Fiind recomandati de fostii clienti in anul 2008 incheiam primul contract in Austria, cu doua personae fizice pentru amenajarea si placarea cu marmura a doua piscine precum si amenajarea in interior a catorva camere. A fost o lucrare mica, dar care ne-a structurat modul in care aveam sa lucram in continuare pentru a mentine pe piata si in profit o firma mica ca a noastra .Am luat cunostiinta cu programul, rigorile si calitatea lucrului prestat la clienti foarte pretentiosi. Cel mai imbucurator, lucru a fost, ca muncitorii care lucrau in acel moment in firma au constietizat cum se face performanta intr-o firma mica; cu daruire, interes, continua pregatire, dar si cu o motivatie interesanta a lor.

Tot in ..

2008 - 2009

Lucram timp de 6 luni in colaborare cu mai multe santiere de langa Frankfurt-Germania. Experienta si calitatea lucrarilor efectuate peste granite ne-au entuziasmat si au propulsat societatea noastra pe un drum simplu si anevoios. Am decis sa dezvoltam sectorul de montaj seminee, cu design din marmuara si granit dupa dorintele fiecarui client, pe care il abandonasem deoarece pe piata in aceea perioada nu gasisem un focar cu un raport prêt caliatate rezonabil. In urma unei vizite in Ungaria la o societate care realizeaza focare de semineu si sobe, am incheiat un parteneriat pentru folosirea focarelor fabricate de aceasta societate.

Ne-am bucurat pentru ca am fost considerati inca de la inceput clienti seriosi pe langa
societati din Germania, Anglia, Danemarca, care ca si noi importa focare si sobe de la
acest producator.

CATEVA ELEMETE DE CONSTRUCTIE METALICA

  • aliajul calitativ de otel al peretilor metalici;
  • sudura continua cu roboti de ultima generatie;
  • radiatoare verticale executate din tabla de otel imbunatatita cu titan pentru reducerea dilatarii;
  • captusirea peretilor interioari ai semineului cu samota, care este macinata initial si dupa aceea returnata in placi mari pentru cimentare si duritate;
  • eficienta focarului si a constructiei semineului cu astfel de focare intotdeauna mai mare de 82%;
  • pret competitive la calitatea ceruta de noi.

In present am executat peste 100 de lucrari si nu am avut nici o reclamatie nici chiar pentru sticla termorezistenta.

Partenerul nostru de focare produce si centrale termice de tip semineu la care se pot lega 5-7 calorifere ce se leaga la boilerul metallic care face parte din din focarul semineului.
Cu experienta acumulata de noi pe aceasta linie dar si cu ideile dumneavoastra, garantam ca vom construi semineul pe care l-ati visat. Totodata garantam cel mai competitive prêt in raport cu calitatea lucrarii.
Pe pagina noastra, gasiti numai lucrari facute de catre noi, am ales sa nu le prelucram pentru a vedea ca nu importam fotografii, dupa alte site-uri.
Pentru detalii, intrebari nu ezitati sa ne scrieti, un angajat va va contacta si va v-a sta la
dispozitie.
Daca mergeti la o plimbare in Ungaria ne gasiti la intrarea in localitatea Cenad unde
puteti vizita showroom-ul nostru dar si in Timisoara str. Amurgului nr. 1 fost depozit Pencoop.